Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رشد تکنولوژی و گسترش اینترنت و سهولت دسترسی به فضای مجازی آن را به یکی جاذبه‌های دنیای امروز تبدیل کرده است که از قضا بسیار هم طرفدار دارد. در میان کاربران فضای مجازی شاید بتوان گفت تنها تعداد محدودی از آنها با سایت‌ها سر وکار دارند و غالب آنها کاربران عادی و نه چندان متخصص شبکه‌های اجتماعی از قبیل تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک و غیره هستند که البته میزان قابل توجهی از آنان را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالهای اخیر برخی پیام رسان‌ها از قبیل  تلگرام  به دلیل ویژگی‌های جدیدی که از خود ارائه دادند موفق شدند توجه بیشتری را به خود جلب کنند. همین استقبال بالای کاربران این پیام رسان خارجی، بستری مناسب برای جولان مجرمان و تروریست‌ها در راستای ارتکاب اعمال جنایتکارانه‌شان فراهم آورد. کشورهای متعددی از جمله انگلیس، روسیه که خاستگاه تلگرام است، چین و حتی ایران نیز هدف جنایات تروریست‌ها واقع شد. در پی وقوع حوادثی اینچنین، نا امنی و عدم کنترل این پیام رسان هرچه بیشتر آشکار شد تا جائی که کشورهای آسیب دیده اقدام به فیلترینگ و جایگزینی آن با پیام‌رسان‌های بومی کردند.

ایران نیز همچون سایر کشورها پیام رسان‌های خود را دارد که به دست جوانان نخبه و دانشمند کشور طراحی و عرضه شده‌اند که پیش از این به معرفی برخی از آنها پرداخته شده است. در همین راستا باشگاه خبرنگاران  جوان با مدیر عامل یکی دیگر از پیام‌رسان‌های داخلی به‌نام «ایتا» به منظور آشنایی بیشتر با آن گفتگویی را انجام  داد.

محسن غفاری مدیر ایتا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان جرقه ایده طراحی این پیام رسان را از سه سال پیش عنوان کرد و افزود ایتا یک پیام رسان نوپاست و از ورود رسمی آن به فروشگاه بازار تنها دو ماه می‌گذرد اما در همین مدت کوتاه با استقبال خوبی از سوی کاربران مواجه شده است. غفاری تاکید کرد طی یک ماه گذشته با توجه به جدی شدن موضوع استفاده از پیام رسان‌های داخلی در راستای تحقق شعار امسال یعنی حمایت از کالای ایرانی حجم بالایی از کاربران به میزان 100 هزار نفر روزانه به خانواده این پیام رسان افزوده می‌شوند و این به معنای یک شروع قوی در راه اندازی و حمایت از تولیدات داخلی است.

غفاری ضمن تاکید بر اینکه  طراحی یک پیام رسان مستلزم تکنولوژی پیشرفته است ادامه داد در دنیا تنها تعداد محدودی از شرکت‌های بین‌المللی قادرند تا برنامه‌ای با این وسعت را مدیریت کنند، پدیده‌ای که تا قبل از این در کشور بی‌سابقه بوده است. در برنامه‌های پیام رسان علاوه بر ذخیره اطلاعات قبلی کاربر، باید بتوان مخاطب همزمان را هم جوابگو بود. مدیریت تعداد وسیعی از مخاطب در یک پیام رسان کار بسیار دشواری است که البته در ایران نیز محقق شده که نویدبخش پیشرفت و رشد تکنولوژی در کشور است.

مدیر ایتا در خصوص انتخاب نام این پیام رسان گفت ایتا نام اختصاری «اندیشه یاوران تمدن امروز» است و در کتاب دهخدا به معنای ستاره قدر هفتم است. علاوه بر این این نام ریشه قرآنی داشته و به معنای بخشش و عطا کردن نیز است.

پیام رسان ایتا په ویژگیهایی دارد؟

غفاری در پاسخ سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ویژگیهای این پیام رسان تصریح کرد، تیم ایتا در تلاش بود تا فضایی را طراحی و ایجاد کند که بسیار شبیه به همان پیام رسان غالب یعنی تلگرام باشد تا این ذهنیت برای کاربر ایجاد نشود که وارد محیط جدیدی شده و دچار سردرگمی شود. برخی از کانال‌هایی که در تلگرام فعال هستند مربوط به کسب و کار بوده و از این طریق درآمدزایی می‌کنند بنابراین ایتا سعی کرده تا این محیط را شبیه سازی کند تا کانالهای کسب و کار به همان روش قبلی به صورت رقابتی به فعالیت خود ادامه دهند. از این رو بناست تا در حال حاضر ویژگی تازه‌ای به آن افزوده نشود تا مخاطب بتواند راحتتر با فضای ایجاد شده ارتباط برقرار کند و این درصورتی است که فیلترینگ تلگرام انجام شود یعنی اگر همزمان با فیلترینگ تلگرام کانالها به این پیام رسان داخلی منتقل شود، کاربر احساس غربت نداشته باشند.

ایتا از 7 بخش مجزا تشکیل شده که قابلیت‌های منحصربه‌فردی به آن می‌بخشد که در اینجا تنها تعدادی از آنها بیان می‌شود. یکی از مهمترین بخش‌های این پیام رسان آموزش مجازی است، مثلا یک استاد می‌تواند با استفاده از ایتا، کلاس درس مجازی داشته و از این راه کسب درآمد کند. از ویژگی‌های دیگر آن امکان پرداخت و نوع متفاوتی از کانال به نام کانال درختی است که این امکان را به ادمین می‌دهد تا مطالب را براساس محتوا دسته بندی کند، یعنی کاربر می‌تواند بسته به نیازش به صورت درختی در میان مطالب منتشر شده در کانال حرکت کند. غفاری با تاکید بر استراتژی ورود این پیام رسان به بازار که ایجاد آرامش و کاهش تنش‌ها به حداقل ممکن بوده است، گفت فعلا از اعمال ویژگیها و امکانات جدید خودداری می‌شود.  در حال حاضر ایتا مرز یک میلیون و نیم را در جذب کاربران رد کرده است و امید است این روند همچنان ادامه یابد.

مردم به پیام رسان‌های داخلی اعتماد کنند

مدیر ایتا درباره ضعف‌های آن بیان کرد که تمام پیام رسان‌های موجود در دنیا در ابتدا با همه این مشکلات روبه رو بودند. مردم باید به پیام رسان‌ها اعتماد و قدری تحمل کنند. تیمی که برای طراحی این برنامه به خدمت گرفته شده همگی از جوانان نخبه وبه‌روزی هستند که دائما درحال رصد تغییر و تحولات جهانی در این زمینه هستند. لذا از کاربران عزیز درخواست می‌شود تا با عزم ملی این پیام رسان را به مقصد برسانند تا جائیکه از مرزها فراتر رود و بتواند بر کشورهای دیگر نیز اثرگذار باشد.

دولت تا چه اندازه از پیام رسان‌های داخلی حمایت می‌کند؟

غفاری گفت؛ تاکنون حمایتی از سوی دولت صورت نگرفته و ایتا با پشتیبانی مردم پیش رفته است.  این حمایت مردم بود که سبب شد تا دولت نظری هم به ایتا داشته باشد. غفاری در راستای نقد کمک مالی دولت در مورد وامی که به پیام رسان‌ها در نظر گرفته شد اذعان کرد این مبلغ را می‌توانستیم با ارائه پروپوزال از بانک هم با کمی افزایش درصد دریافت کنیم. پیام رسان‌ها برای پیشرفت نیاز به حمایت‌های بیشتری دارند.

امکان پرداخت در ایتا به چه صورت انجام می‌شود؟

ویژگی امکان پرداخت این پیام رسان انجام کارهای بانکی را آسان‌تر کرده است. با استفاده از این پیام رسان دیگر لزومی برای حضور فیزیکی در بانک نیست و این حجم بزرگی از ترافیک را هم می‌تواند کاهش دهد. غفاری در ادامه هم به نقش سازمان صدا و سیما در تبلیغ و فرهنگسازی استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی اشاره کرد  و گفت سازمان گام بزرگی در ایجاد این عزم ملی برداشته است.

ایتا می‌تواند پیام رسان امنی باشد

مدیر ایتا درباره امنیت این پیام رسان نیز اظهارات قابل تأملی داشت. وی در این باره گفت امنیت یکی از مهمترین دغدغه‌های طراحان این شرکت بوده است، ضمن اینکه شورای عالی فضای مجازی قوانین ویژه‌ و قاطعی برای آن درنظر گرفته است. یکی از شروط ادامه فعالیت پیام رسان‌ها عدم همکاری با هیچ نهاد امنیتی و به تبع آن در اختیار قرار دادن اطلاعات کاربران است. حفظ حریم خصوصی مسأله مهمی است که بسیار بر روی آن تأکید شده است و این به معنای تیک سوم نیست. افراد تصور می‌کنند تیک سوم یعنی عدم امنیت اما باید گفت این تعریف درستی از امنیت یک پیام رسان نیست. امنیت یعنی اینکه کاربران از ارسال تصاویر و ویدئوها و یا پیام‌های شخصی واهمه‌ای نداشته باشند که اگر روزی این اتفاق رخ داد جایی برای پیگیری باشد. متأسفانه بسیار دیده شده است که برخی با سوء استفاده از اطلاعات آنها، اقدام به کلاهبرداری و اخاذی می‌کنند. واقعیتی که بسیار در تلگرام دیده شده است. پیام رسانی مانند تلگرام هرگز موضع دوستانه با کاربران کشور ما نداشته است و به راحتی اطلاعات آنها را به فروش می‌گذارد. در بحث گرام هم غفاری به کاهش ارزش ریال اشاره کرد. دولت نباید با در اختیار قرار دادن درگاه‌های پرداخت به یک پیام رسان خارجی کمک حال آنها در ایجاد یک بانک مرکزی مستقل شود. پیام رسان‌های داخلی بیش از اینها نیاز به حمایت دولت دارند و باید همه آنها اعم از دولتی و خصوصی مورد حمایت واقع شوند.

گفتگو از مهدیا جوهرپور

بیشتر بخوانید:

گپ بستر مناسبی برای کسب‌وکار و فعالیت‌های اقتصادی مردم ایجاد کرده است/ در یکی از کشورهای منطقه بیش از 200 هزار کاربر داریم  

تبلیغ رسانه‌ها برای پیام‌رسان‌های خارجی دلیل اصلی اقبال مردم به آنهاست/هنوز هیچ وامی از وزارت ارتباطات نگرفته‌ایم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی مشکلات اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۶۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو

اگر قصد خرید این محصول را دارید پس در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا به بررسی ویژگی‌های اصلی Galaxy Watch ۵ Pro بپردازیم.

به گزارش مهر، یکی از گجت‌های محبوب سامسونگ ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ پرو نام دارد که با توجه به قابلیت‌های متنوع و مقاومت بسیار خوب، برای ورزش‌کردن و استفاده در محیط بیرون گزینه‌ای فوق‌العاده است.

ظاهر اسپرت این ساعت هوشمند مهم‌ترین مشخصه آن است و به‌طور کلی عملکرد مناسبی را نیز ارائه می‌دهد، اگر قصد خرید این محصول را دارید پس در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا به بررسی ویژگی‌های اصلی Galaxy Watch ۵ Pro بپردازیم.

گلکسی واچ ۵ پرو، انتخابی جذاب برای شما

ساعت مچی به‌طور معمول یکی از اکسسوری‌های محبوب است که مدل‌های هوشمند با قابلیت‌های منحصربه‌فرد که در اختیار افراد قرار می‌دهند، در این صنعت تحولی ایجاد کردند که با استقبال خوبی مواجه شد.

می‌توان گفت که Galaxy Watch ۵ Pro در دسته جدیدترین ساعت‌های هوشمند سامسونگ قرار می‌گیرد که با توجه به ظاهر اسپرت خود برای استایل‌های ورزشی شما انتخاب جذابی به‌نظر می‌رسد.

ساعت هوشمند سامسونگ مدل Galaxy Watch ۵ Pro به‌راحتی به گوشی‌های سامسونگ و دیگر دستگاه‌های اندرویدی متصل می‌شود و با توجه به ویژگی‌های منحصر به‌فرد خود این قابلیت را دارد که با تعدادی از مدل‌های مطرح در بازار رقابت کند.

آنچه در طراحی ظاهری گلکسی واچ ۵ پرو می‌بینید

به ظاهر این محصول که نگاه کنید متوجه ابعاد بزرگ آن می‌شوید، در واقع ساخت گلکسی واچ ۵ پرو با چنین اندازه‌ای این امکان را می‌دهد تا از یک باتری بزرگ برای منبع انرژی استفاده شود.

شاید در نظر شما اندازه ۱.۴ اینچی صفحه‌نمایش کمی بزرگ باشد، اما باز هم شما با ساعتی زیبا روبه‌رو هستید که توجه کاربران زیادی را به خود جلب می‌کند. این نمایشگر شفاف، دارای لمس قوی و بسیار حساسی است که خیلی سریع به ضربه‌های شما واکنش نشان می‌دهد.

شاسی صفحه‌نمایش با استفاده از تیتانیوم ساخته می‌شود و دارای یک لایه محافظ از جنس یاقوت کبود است که می‌توان انتظار داشت در برابر ضربه‌های واردشده به‌خوبی مقاومت کند. بند سیلیکونی این ساعت نیز ظاهر زیباتری را به استایل شما می‌دهد و در حین استفاده، احساس راحتی دور مچ خود دارید.

براساس بیان سازنده در واقع گلکسی واچ ۵ پرو به‌عنوان مقاوم‌ترین ساعت هوشمند برند سامسونگ است که در مقایسه با نسخه‌های قبلی عملکرد خیلی بهتری ازاین‌نظر دارد که با توجه به برخوداری از استاندارد Ip ۶۸ در برابر نفوذ آب نیز مقاوم خواهد بود.

البته باید این نکته را در نظر بگیرید که برخوداری از چنین استانداردی به این معنی نیست که شما تا مدت‌زمان زیادی می‌توانید این ساعت هوشمند را زیر آب نگه دارید، در واقع امکان استفاده تا عمق ۱ متری و برای ۳۰ دقیقه مجاز است و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در بخش کناری ساعت ۲ دکمه دیده می‌شود که با فعال‌کردن حسگر‌های بیوالکتریک در این محصول هوشمند باعث می‌شوند تا اطلاعات دقیقی از فرایند ورزش‌کردن خود را مشاهده کنید.

امکانات گلکسی واچ ۵ پرو سامسونگ

رابط کاربری عالی از سری ویژگی‌های مهم ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ پرو به‌شمار می‌رود که با توجه به امکان اتصال به گوشی و تعبیه یک اپلیکیشن با عنوان Samsung Health شما می‌توانید اطلاعات مختلفی را از وضعیت سلامتی خود در اختیار داشته باشید.

استفاده از یک GPS امکان مسیریابی را به افراد می‌دهد تا در هر موقعیتی بتوانند این اطلاعات را به‌راحتی برای دیگران ارسال کنند، البته درصورتی‌که گوشی هوشمند شما از برند سامسونگ باشد قابلیت دسترسی به امکانات بیشتری را دارید.

زمانی که موقعیت مکانی مورد نظر خود را روی این ساعت تنظیم می‌کنید در طول راه با ایجاد ویبره‌هایی به شما نشان می‌دهد که باید از چه مسیری حرکت کنید و این قابلیت در هنگام دویدن بسیار کاربردی خواهد بود.

از دیگر امکانات جالب توجه در گلکسی واچ ۵ پرو این است که شما با قراردادن انگشت خود روی حسگر و با تبادل الکتریسیته بدن می‌توانید به اطلاعاتی مانند تراکم استخوان، عضله و میزان چربی پی ببرید.

با در اختیار داشتن چنین اطلاعاتی شما دید بهتری نسبت به وضعیت بدنی و سلامت خود دارید و می‌توانید فعالیت‌های ورزشی را براین‌اساس برنامه‌ریزی کنید، علاوه‌بر این‌ها حسگر تحلیل خواب نیز در این مدل دیده می‌شود.

گلکسی واچ ۵ پرو با استفاده از این حسگر بررسی‌هایی را انجام می‌دهد که شامل میزان خواب عمیق، سبک و اکسیژن خون شما می‌شود تا متوجه شوید که کیفیت خوابتان در چه حدی است.

تعبیه یک تراشه W ۹۲۰ که با استفاده از فناوری ۵ نانومتری ساخته شده این قابلیت را به ساعت هوشمند سامسونگ ۵ پرو می‌دهد تا به‌راحتی تماس‌های دریافتی خود را پاسخ دهید و موسیقی پخش کنید.

نمایش اعلان‌های گوشی، پشتیبانی از برنامه‌های مختلف، برخوداری از حافظه ۱۶ گیگابایتی و ارائه اطلاعات کاملی از وضعیت سلامت را می‌توان از دیگر امکانات جذاب این ساعت هوشمند دانست.

درباره میزان شارژدهی باتری گلکسی واچ ۵ پرو سامسونگ بیشتر بدانید

بدون شک یکی از مشخصه‌های مهمی که برای انتخاب ساعت‌های هوشمند اهمیت پیدا می‌کند، میزان ظرفیت باتری و مدت‌زمانی است که شما می‌توانید از این محصول به‌راحتی استفاده کنید.

در مقایسه بین گلکسی واچ ۵ پرو با نسخه قبلی متوجه خواهید شد که به‌طور تقریبی این ساعت بزرگ‌تر است که در واقع اختلافی ۶۰ درصدی ازنظر ابعاد بین آن‌ها وجود دارد که با توجه به این مسئله از یک باتری ۵۹۰ میلی‌آمپر ساعتی بر روی این مدل استفاده می‌شود.

به‌کارگیری این باتری روی ساعت هوشمند ۵ پرو باعث می‌شود تا این محصول امکان استفاده تا ۸۰ ساعت را داشته باشد که در مقایسه با نسخه معمولی Watch ۵ چیزی در حدود ۲ برابر است.

البته باید این را در نظر داشته باشید که درصورت فعال‌بودن GPS، امکانات ورزشی و روشنایی کامل صفحه‌نمایش نمی‌توان تا ۸۰ ساعت انتظار شارژدهی از ساعت داشت.

در واقع هنگام استفاده از ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ پرو چنانچه مسیریاب را همیشه روشن نکنید، ازطرفی حسگر‌های ورزشی نیز روی حالت خودکار قرار بگیرند می‌توان تا حدود ۷۲ ساعت استفاده کاربردی از باتری را مشاهده کرد.

جمع‌بندی

یکی از محصولات منحصربه‌فرد سامسونگ، ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ پرو نام دارد که با توجه به ویژگی‌ها و امکانات متنوع، توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است.

صفحه‌نمایش ۱.۴ اینچی، حسگر‌های بیوالکتریک، امکان برقراری تماس و پخش موسیقی، GPS، باتری با ظرفیت کاربرد تا ۸۰ ساعت، ارائه اطلاعات مربوط به سلامت و بسیاری موارد دیگر را می‌توان در این ساعت هوشمند جذاب مشاهده کرد.

دیگر خبرها

  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)